Japonya'nın En Hızlı Satan Wii Oyunu

20.01.2010 18:22 Ersin Kılıç

 
Şimdiye kadar bir çok oyun satış rakamları ile ilgili istatistik ile karşılaştık. Bu seferki haberimiz ise Japonya'nın en hızlı satan Nintendo Wii oyunu hakkında oluyor.
 
Kasım ayında Kuzey Amerika ve Avrupa'da, 3 Aralıkta ise Japonya'da çıkış yapan New Super Mario Bros Wii, şimdiye dek gerek satış rakamları ile gerekse de diğer yönleri ile bir çok kez gündemde kalmayı başardı.
 
Yakaladığı yüksek başarı ile bir çok rekoru da kıran NSMB Wii'nin son başarısı ise Japonya'da en hızlı satan Nintendo Wii oyunu olma ünvanını kazanmak oldu.
 
Japonya'nın önde gelen dergilerinden Famitsu'nun haberine göre Mario bu ünvana Japonya'da yakaladığı tam 3.002.753'lük satış rakamı ile ulaştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 3 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 6 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 6 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler