Jason Momoa ve Peter Dinklage, Van Helsing Filmi İçin Bir Araya Geliyor

21.05.2020 12:48 Özgür Eroğlu

 
Son döneme damgasını vurmuş olan Game of Thrones dizisinin yıldızları Jason Momoa ve Peter Dinklage, yeni Van Helsing filmi Good Bad & Undead ile yeniden bir araya geliyor.
 
Variety'nin raporuna göre filmin yönetmenliğini Max Barbakow yapacak. Peter Dinklage, vampir avcısı Van Helsing'i canlandıracak. Jason Momoa ise bir daha insan öldürmeyeceğine yemin etmiş olan bir vampiri canlandıracak.
 
Van Helsing ve Jason Momoa'nın vampir karakteri insanları aldatmak için birlikte çalışmaya karar verirler. İkili kasaba kasaba gezer ve vampir bilerek Van Helsing'e yenilir. Kasaba halkı da Van Helsing'e para verir. Bir süre sonra vampirin başına ödül konur ve ikili tüm avcılardan kaçmaya başlar.
 
Film ile ilgili ne yazık ki başka bir detay bilinmiyor. Film resmi olarak onaylanınca çoğu detay da açıklanmış olur. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler