Jax Yeni Mortal Kombat ile Hayranlarıyla Buluşuyor

29.10.2010 23:58 Levent Polater

 

jax

 

 
    Mortal Kombat'ın favori karakterlerinden Jax, yani gerçek adı ile Jackson Brigss Mortal Kombat 2011 ile tekrar dönüş yapıyor.
 
    GameTrailers TV'nin en son bölümünde ortaya çıkan Jax için Ed Boon, eskisinden daha büyük ve daha tehlikeli yorumunu yaptı. Deneyimli yapımcı ayrıca oyun için daha eklenecek çok fazla karakterin yolda olduğunu belirtti. Hatta yeni DLC'ler (İndirilebilir içerik) ile daha fazla karakterin oyuna dahil edileceğini de söyledi.
 
    2011'de PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak Mortal Kombat'da Jax'in yeni halini görmek istiyorsanız, buraya tıklayarak GameTrailers TV'nin son bölümüne ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler