Jeffrey Dean Morgan, Walking Dead'teki Negan Rolüne Odaklanan Bir Film İstiyor

04.08.2020 15:16 Özgür Eroğlu

 
Çizgi romandan uyarlama olan ve uzun yıllardır devam eden The Walking Dead dizisi, ilk sezonundan son sezonuna kadar birçok karaktere sahiplik etti. Bazı karakterler hiç sevilmese de bazı karakterler oldukça sevilen karakterler haline geldi.
 
Bu karakterlerden belki de en popüler olanı Jeffrey Dean Morgan'ın canlandırdığı Negan karakteri oldu. Sadece dizi karakteri olarak değil, çizgi romanlarda da oldukça popüler oldu ve kendi serisine sahip oldu.
 
Karakteri dizide canlandıran Jeffrey Dean Morgan ise geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, direkt olarak Negan karakterine odaklanan bir filmin olmasını çok istediğini söyledi.
 
Böyle bir proje gerçek olur mu, bilemiyoruz ancak hayranların buna çok sevineceğini sanırım söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler