Jim Broadbent, Game of Thrones'un 7. Sezonunda Yer Alacak

02.09.2016 01:30 Gazali Çetinkaya

 
   HBO, Game of Thrones'un 7. sezonunda ekibe yeni dahil olacak ilk ismi onayladı ve bu kişi de 2001 yılında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar Ödülünü kazanan Jim Broadbent.
 
   Entertainment Weekly tarafından doğrulanan bu haberde Jim Broadbent'in dizide hangi rolü oynayacağı ise açıklanmış değil. Ancak Entertainment Weekly, tecrübeli aktörün 'önemli' bir role gireceğinin altını çizdi.
 
   24 Mayıs 1949 tarihinde dünyaya gelen Jim Broadbent En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar Ödülü dışında Altın Küre ve BAFTA gibi birçok ödülü bulunan bir aktör. Kendisi daha önce Iris, Cloud Atlas, Gangs of New York ve Harry Potter gibi filmlerde de rol aldı.
 
   Game of Thrones 7. Sezonun Haziran 2017'de başlaması ve 7 bölüm sürmesi planlanıyor. Dizi 8. sezon ile birlikte de final yapacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 3 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 3 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 4 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler