Joel'un Seslendirmeni Troy Baker, Dizideki Joel'u Josh Brolin'in Oynamasını İstiyor

29.06.2020 11:32 Özgür Eroğlu

 
PlayStation'ın en popüler ve en başarılı oyun serilerinden biri olan The Last of Us'ın bir dizi uyarlaması üzerinde çalışılıyor bildiğiniz gibi. HBO tarafından geliştirilen dizinin henüz oyuncu kadrosu belli değil ve çoğu oyuncu da duyurulduğu günden bu yana tahminlere ve yakıştırmalara başladı.
 
Bir yakıştırma da oyundaki Joel karakterini seslendiren başarılı ses sanatçısı Troy Baker'dan geldi. Yakıştırmadan ziyade isteğini dile getirdi de diyebiliriz. Troy Baker, yapım aşamasında olan The Last of Us dizisindeki Joel karakterini, Josh Brolin'in oynamasını istediğini söyledi. Role yakışır mı bilemiyorum ama kendisinin çok iyi bir oyuncu olduğunu söylemek gerekiyor.
 
The Last of Us'ın 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Diziye dair şu ana kadar açıklanan detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 21 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler