John Wick Hex Aralık'ta Xbox One ve Switch'e Geliyor

07.10.2020 18:18 Gazali Çetinkaya

 
Volume ve Thomas Was Alone geliştiricisi Bithell Games'in strateji aksiyon oyunu John Wick Hex Xbox One ve Switch'e geliyor.

Çıkış tarihi Xbox Store ve Nintendo eShop'ta 4 Aralık olarak listelendi. $19.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
John Wick Hex ilk olarak 8 Ekim 2019'da Epic Games Store üzerinden PC için çıktı. 5 Mayıs 2020'de PlayStation 4'e geldi.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Büyük beğeni toplayan film serisinin profesyonel tetikçisi John Wick gibi düşünüp savaşmanızı sağlayan yüksek tempolu ve aksiyon odaklı bir strateji oyununa dalın.
 
Filmlerin arkasındaki ekiple yakın işbirliği içinde oluşturulan John Wick Hex, hikaye evrenini genişleten ve serinin imzası olan "gun-fu" savaşını yeniden canlandıran, dövüş koreografili, aksiyon strateji deneyimidir.
 
Bedelleri ile sonuçlarını dikkatli ve hassas bir şekilde düşünüp hızlı kararlar alın ve eylemler gerçekleştirin.
 
Sanatınızı öğrenin
Film serisinin benzersiz dövüş koreografisini yansıtan ve strateji ile aksiyon arasındaki çizgiyi ortadan kaldıran, stratejik, momentuma dayalı dövüşlerin benzersiz stilinde ustalaşın.
 
Efsanenizi oluşturun
Yeni silahlar, takım elbise seçenekleri ve konumlar açmak için (oyuna yönelik oluşturulan orijinal bir hikayeye sahip) ana hikaye modunda iyi performans gösterip ilerleme sağlayın.
 
Bir oyun stilini mükemmelleştirin
Her silah, kullanacağınız taktikleri ve oynayış yönteminizi değiştirir. Merminiz sayılıdır ve gerçekçi bir şekilde simüle edilmiştir. Bu yüzden şarjör değiştirme zamanlamanızı iyi yapın ve elinize geçen silahlardan en iyi şekilde faydalanın.


Fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 6 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 7 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler