John Wick'in Yaratıcılarından My Friend Pedro Dizisi Geliyor

03.07.2020 12:42 Özgür Eroğlu

 
2019 yılında yayınlanan ve oldukça sevilen bağımsız aksiyon oyunu My Friend Pedro'nun dizisi geliyor. Hem de bu işe en uygun isimlerden geliyor.
 
Son dönemlerin en sevilen aksiyon filmi serilerinden biri olan John Wick'in senaristi Derek Kolstad ve yönetmenlerden biri olan David Leitch'ten My Friend Pedro dizisi geliyor. Dizinin yapımcılığını 87 North üstlenecek. Ayrıca Carnival Row dizisinden tanınan Legendary Television ve Sonic the Hedgehog'un yapımcılığını üstlenen dj2 de bu projede yer alacak. 
 
Şimdilik çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Legendary Television, My Friend Pedro dizisinin oyunun estetiğine uyacak şekilde +18 bir dizi olacağını söyledi. 
 
Oyunun aksiyon sahneleri oldukça başarılı bu yüzden dizinin John Wick'in yaratıcılarından geliyor olması sevindirici, aynı zamanda oyunun komedi unsuru da oldukça fazla ki zaten Deadpool filmlerinden esinlenen bir komedisi var. Umuyoruz ki kaliteli bir dizi bizi bekliyordur. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
My Friend Pedro Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: 87 North Dağıtıcısı: DJ2 Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler