John Wick'in Yazarından Splinter Cell Animasyonu Geliyor

03.08.2020 14:35 Özgür Eroğlu

 
Son dönemde artışta olan oyunlardan uyarlama dizi ve filmlere bir yenisi daha ekleniyor. Bu sefer hayranların uzun zamandır yeni oyununu beklediği Splinter Cell serisinin bir animasyon dizisi geliyor.
 
Tom Clancy'nin kitaplarından uyarlanan Splinter Cell oyun serisi, özellikle gizlilik seven oyuncuların oldukça sevdiği bir seri. Uzun bir süredir hayranlar yeni bir oyun beklese de istediklerine hala kavuşamadılar. Ancak en azından geçtiğimiz gün yapılan haber ile serinin bir dizi uyarlaması geleceğini öğrendik.
 
Başarılı ve sevilen aksiyon filmi John Wick'in senaristi Derek Kolstad, Netflix ve Ubisoft'un birlikte çalıştığı bu projenin başına yapımcı ve yazar olarak getirildi. Dizinin şimdilik 16 bölümden oluşan iki sezonun siparişini aldığı söyleniyor.
 
Ne tarz bir animasyona sahip olacağı, seslendirmenlerin kim olacağı, yayın tarihi ya da konusunun ne olacağı henüz belli değil. Ancak bu proje, yeni Splinter Cell oyununun da habercisi olabilir. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler