Joker'in Devam Filmi İçin Çalışmalara Başlandı (Güncellendi)

20.11.2019 22:26 Özgür Eroğlu

 
Güncelleme: Deadline'ın haberine göre, Joker'in devam filmi için çalışmalara başlanmamış. İleride devam filminin gelme ihtimali var ancak şu an için öyle bir durum yok. 
 
Bu yılın gişe olarak başarılı filmlerinden biri olan, çizgi romanlarda Batman'in düşmanı olan Joker'in devam filmi için çalışmalara başlanmış. Yönetmenliğini Todd Philips'in yaptığı başrolde ise usta oyuncu Joaquin Phoenix'in olduğu filmin çıkışından önce, bir devamı olmayacağı ve ana evrene bağlanmayacağı açıklanmıştı. Filmin vizyona girmesinden sonra ise, devam filminin olabileceği açıklandı.
 
Görünen o ki çizgi roman filmlerinin "maddi" ve manevi anlamda getirdiği pozitif yanları görmelerinden sonra devam filmine karar verilmiş. Joker'in en son 1 milyar doların üstünde bir hasılat elde ettiği açıklanmıştı.
 
Devam filmi ile ilgili bilinen tek bilgi ise yönetmenin ve başrolün aynı olacağı. Umarız kaliteli bir yapım bizi bekliyordur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler