Josef Fares: Hazelight'ın Sonraki Oyunu It Takes Two'dan Daha İyi Olacak

14.04.2021 14:23 Gazali Çetinkaya

 
Josef Fares şimdiye kadar Brothers: A Tale of Two Sons, A Way Out ve It Takes Two ile birlikte oldukça iyi işlere imza attı ve sıradaki oyunu için de iddialı.

Push Square ile konuşan Hazelight Studios patronu Josef Fares, bir sonraki oyununun It Takes Two'dan bile daha iyi olacağını belirtti.
 
"Bir sonraki oyunumuzu soracak olursanız size diyeceğim şey, It Takes Two'dan bile daha iyi olacağı. Çok çılgın olacak. Konsept ve olacaklar insanların aklını başından alacak."
 
Josef Fares ayrıca It Takes Two'ya çok güvendiğinden dolayı oyuna gelen olumlu tepkiler karşısında şaşırmamış. Oyun piyasaya sunulmadan önce de oyundan sıkılanlara 1000 dolar vereceğini söylemişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
It Takes Two Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hazelight Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 12 Dk önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 42 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler