Journey 6 Haziran'da PC'ye Geliyor

28.05.2019 21:29 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici thatgamecompany, eşsiz macera oyunu Journey PC versiyonunun 6 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu. 4K çözünürlükte grafikleri destekleyecek.

PC versiyonu şu anda 19,00 TL fiyattan Epic Games Store'da ön siparişte.

Journey ilk olarak Mart 2012'de PlayStation 3 için daha sonra Temmuz 2015'te PlayStation 4 için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:


Unutulmuş bir uygarlığın kumlar içinde kaybolmuş efsanelerini ortaya çıkarmak için uçsuz bucaksız çölleri ve tarihi harabeleri keşfedin.

Ufukta gökyüzüne uzanan tehlikeli dağa ulaşmak için vahşi çölü aşmak üzere çıktığınız bu duygusal yolculukta, isimsiz karakterinize rehberlik ederken attığınız her adımın gerilimini hissedin. Bunaltıcı sıcağın ve ıslık çalan rüzgarların karşısında, kadim sihirden aldığınız güçle gökyüzüne yükselin. Bu gizemli dünyayı ister tek başınıza ister yolculuğunuzda karşılaşacağınız bir yabancıyla birlikte keşfedin.  

İlgili İçerik Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 6 Dk önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 2 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler