Journey En Hızlı Satan PSN Oyunu Oldu

29.03.2012 18:12 Ersin Kılıç


     Tüm dünyadan soyutlanıp kendimizi farklı bir maceraya atabileceğimiz Journey için sevindirici bir haber geldi. Yapılan açıklamaya göre Journey beklendiği gibi gerekli ilgiyi görüyor.
 
     Sony ve ThatGameCompany ortaklaşa yaptıkları açıklama ile Journey'in "En hızlı satan PSN oyunu" olduğunu duyurdu. PSN üzerinden rekor kırmayı başaran oyun hem Avrupa, hem de Kuzey Amerika'da aynı başarıyı yakalamış.
 
     Bu açıklama ile birlikte oyunun Soundtrack albümü de duyuruldu. 11 Nisan'da PS Store ve iTunes üzerinden satışa çıkacak olan albümün ilerleyen dönemlerde limitli olarak CD çıkışını yapacağı da açıklandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler