Journey to the Savage Planet için Yeni Oynanış Videoları

06.06.2019 00:05 Gazali Çetinkaya

 
Tyhpoon Studios tarafından geliştirilen birinci şahıs macera oyunu Journey to the Savage Planet için Easy Allies, Shacknews ve VentureBeat tarafından yeni oynanış videoları yayınladı.

Ayrıca Game Informer, GamesRadar, PC Gamer, Shacknews ve VentureBeat ilk izlenimlerini yazıya döktü.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Journey to the Savage Planet garip ve harika yaratıklar ile dolu parlak ve renkli bir uzaylı dünyasında geçen bir birinci şahıs macera oyunu.
 
"4. En İyi Yıldızlararası Keşif Şirketi" Kindred Aerospace'in bir çalışanı olarak, oyuncular evrenin uzak köşesinde, bilinmeyen bir gezegene bırakılır. Yüksek umutlarla, küçük ekipmanla ancak gerçek bir plan olmadan başlayan bu macerada oyuncular uzaylı bitki örtüsü ve hayvan türlerini araştırıp gezegenin insan yerleşimi için uygun olup olmadığını araştırmakla görevlendirilmiştir.

 
Journey to the Savage Planet bu yıl PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey to the Savage Planet Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Typhoon Studios Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler