Jumanji'nin 4. Filmi Onaylandı

09.04.2020 13:06 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1995 yılında yayınlanan, başarılı aktör Robin Williams'ın oynadığı Jumanji'nin dördüncü filmi yönetmen tarafından onaylandı.
 
Chris Van Allsburg'un 1981 yılında yayınlanan kitabından uyarlanan Jumanji filmi ilk kez 1995 yılında yayınlanmış ve dönemin çocukları ve gençleri için oldukça önemli bir yere sahip olmuştu. 2017 yılında yeni oyuncularla hikaye günümüze uyarlandı. Her ne kadar ilki kadar başarılı olmasa da yine de orta düzey bir film olduğunu söyleyebiliriz. Serinin üçüncü filmi ise geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı.
 
Son iki filmin yönetmeni Jake Kasdan ise, dördüncü filmin şu anda hazırlık aşamasında olduğunu açıkladı. Ne yazık ki başka bir detay belli değil, ancak büyük ihtimalle yine iki ve üçüncü filmdeki oyuncuları göreceğizdir. Son iki filmin başrollerinde ise; Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black ve Kevin Hart bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler