Jump Force DLC Karakterleri Trafalgar Law ve Grimmjow Jaegerjaquez 13 Aralık'ta Dövüşe Katılıyor

12.12.2019 17:42 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, Jump Force indirilebilir içerik karakterleri Trafalgar Law ve Grimmjow Jaegerjaquez'in 13 Aralık'ta Character Pass sahipleri için ve 17 Aralık'ta diğer herkes için çıkacağını duyurdu.
 
One Piece'ten Trafalgar Law, “En Kötü Nesil” diye adlandırılan on iki korsandan biri. Şeytan Meyvesi'nden aldığı güç sayesinde kendi etrafında bir bölge yaratarak bu bölgedeki her şeyi kontrol altına alabiliyor. Bu da onu yakın mesafede üstesinden gelmesi zor bir rakip yapıyor.
 
Bleach'ten Grimmjow Jaegerjaquez ise en güçlü Arrancar'lardan biri. Usta bir savaşçı ve inanılmaz bir güce ve dirence sahip. 

Jump Force PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Game Pass'e dahil.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jump Force Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Spike Chunsoft Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler