Jump Force Taipei Game Show 2019 Hikaye Fragmanı ve Boruto Oynanış Videosu

25.01.2019 11:41 Gazali Çetinkaya

 
 
 
Bandai Namco, Taipei Game Show 2019 etkinliği esnasında Jump Force için yeni bir hikaye fragmanı ve Boruto için ilk oynanış videosunu paylaştı.

Jump Force 14 Şubat 2019'da Japonya'da PlayStation 4 ve Xbox One için; 15 Şubat 2019'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

En ünlü Manga kahramanları tamamen yeni bir dünyaya gönderildiler: bizim dünyamıza.
 
En tehlikeli tehdide karşı güçlerini birleştiren Jump Force, tüm insanlığın kaderini belirleyecek. DRAGON BALL Z, ONE PIECE, NARUTO, BLEACH, HUNTER X HUNTER, YU-GI-OH!, YU YU HAKUSHO, SAINT SEIYA ve daha birçok seriden en güçlü Manga kahramanlarının verdiği savaşa katılmak için kendi avatarınızı oluşturun ve orijinal bir Hikaye Moduna atılın.
 
Veya diğer oyunculara meydan okuyup modları ve faaliyetleri keşfetmek için Online Lobiye gidin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jump Force Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Spike Chunsoft Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 6 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 28 Dk önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 28 Dk önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler