Just Cause 4 ve LEGO Batman 2 Xbox Game Pass'e Eklendi

06.03.2019 15:26 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Just Cause 4 ve LEGO Batman 2'nin bugün itibarıyla Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine eklendiğini duyurdu. Şu andan itibaren indirip oynayabilirsiniz.

Ayrıca Fallout 4 ve F1 2018'in de 14 Mart'ta ekleneceği duyuruldu.
 
Xbox Game Pass aboneliği şu anda ilk bir ay için 5,90 TL. İlk ayın ardından aylık 59,00 TL ödeyerek Xbox Game Pass'i kullanmaya devam edebilirsiniz. Aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Sistemin mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.  
 
Xbox Game Pass hakkında: 
 

Bir aylık düşük bir fiyatla Xbox One konsolunda 100'den fazla Xbox One ve Xbox 360 oyununa sınırsız erişim elde edin. Sea of Thieves, State of Decay 2, Forza Horizon 4 ve Crackdown 3 gibi yeni oyunları yayınlandığı gün oynayın, çok sevilen oyunlardan eleştirmenler tarafından beğenilen oyunlara kadar çeşitli oyunların keyfini çıkarın. Her zaman oynamak istediğiniz oyunları keşfedin ve indirin veya özlediğiniz favori oyunlarınızı tekrar oynayın. Oyunlar yüksek derecelendirmelerine ve eğlence düzeylerine göre seçilmiştir ve mevcut katalogda bir Xbox One oyununu beğenip bu oyuna sahip olmak isterseniz oyunu satın alıp %20'ye kadar tasarruf edebilir ve ilgili oyun eklentileri ve aksesuarları için %10 indirim alabilirsiniz. Sürekli eklenen yeni oyunlarla ve istediğiniz zaman iptal etme seçeneğiyle Xbox Game Pass, sınırsız oyun oynamak için biletinizdir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 16 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 37 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler