Kane & Lynch 2 Çıkışı Erkene Alındı

13.07.2010 18:09 Samet Konuksal


 
     Oyun dünyasında nadiren gerçekleşen çıkış tarihinin erkene alınmasını Kane & Lynch 2'de de göreceğiz. Kane & Lynch 2: Dog Days'in çıkış tarihinin bir hafta erkene alındığı açıklandı.
 
     İlk olarak 24 Ağustos'da Amerika ve 27 Ağustos'da Avrupa'ya çıkacağı açıklanan Kane & Lynch 2: Dog Days'in yeni çıkış tarihleri, 17 Ağustos; Amerika ve 20 Ağustos; Avrupa olarak açıklandı. 
 
     IO Interactive patronu Niels Jørgensen konu hakkında, "Ekibimiz, diğer TPS oyunlarından farklı bir yapım sunmak için yoğun olarak çalıştı. Oyunumuzun çıkışını daha önceden yapacağımız için mutluyuz." dedi. 
 
     Şizofrenik Kane ve arkadaşı Lynch ile Şangay sokaklarında adeta terör estireceğimiz Kane & Lynch 2: Dog Days, PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak. 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kane & Lynch 2 : Dog Days Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 10 Dk önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 2 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler