Kanser Hastası Bir Çocuğun Yaşam Mücadelesine Şahitlik Etmek İster misiniz?

23.12.2015 00:19 Ömür Gencer


      2014'ün sonunda oldukça farklı ve vurucu bir oyun için Kickstarter kampanyası başlatılmıştı. That Dragon, Cancer adlı yapım kanserle mücadele eden küçük bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Kickstarter üzerinden hedeflediği bağışa kolayca ulaşan yapım için bugün çıkış tarihi verildi.
 
      That Dragon, Cancer; 12 Ocak 2016 tarihinde PC, Mac ve Ouya için çıkışını yapacak. Oyunun arkasında yatan hikayeden bahsedelim. Bu hüzünlü bir ana temaya sahip oyun ne yazık ki gerçek bir olayı anlatıyor. Yapım, 12 aylıkken kanser teşhisi konulan Joel Green adında bir çocuğu konu alıyor. Green'e kanser teşhisi konduğunda doktorlar Green'in sadece birkaç aylık ömrünün kaldığını söylemişler ancak Green beş yaşına kadar hayata tutunmaya devam etmiş. Joel Green'in babası Ryan ve annesi Amy, Joel'un anısına bu oyunu geliştirme kararı almışlar.
 
       That Dragon, Cancer'ın çıkış tarihi Joel'un 7. yaş gününe denk geliyor. Oldukça özel ve duygusal bir oyun olan That Dragon, Cancer için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyip oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
That Dragon, Cancer Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Numinous Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler