Kasım 2016'da En Çok Oynanan PC Oyunları

12.12.2016 07:23 Gazali Çetinkaya

 
   Mobil, espor ve oyunlar üzerine araştırmalar gerçekleştiren newzoo, her ay yaptığı gibi geçtiğimiz ay en çok oynanan PC oyunlarını listeledi.
 
   Paylaşılan listeye baktığımızda ise birinci sırada Riot Games'in oyunu League of Legends bulunuyor. Hatta League of Legends, newzoo'nun en çok oynanan PC oyunları listesini paylaşmaya başladığı Mayıs 2014 tarihinden bu yana listenin birinci sırasında.
 
   League of Legends'ı ise Minecraft ve Hearthstone: Heroes of Warcraft takip ediyor. İlk 20 sıraya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Not: Kasım 2016'da en çok oynanan PC oyunlarını içeren bu liste Kuzey Amerika ve Avrupa bölgesi baz alınarak hazırlanmıştır. Asya bölgesindeki verileri içermemektedir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler