Kate Bishop 8 Aralık'ta Marvel's Avengers'a Katılıyor

19.11.2020 19:44 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos Montreal, 8 Aralık'ta  Kate Bishop'ın Marvel's Avengers oyunundaki savaşa katılacağını duyurdu.
 
Kate Bishop oyunun hikayesini kaldığı yerden devam ettirecek ve beraberinde yeni görevler, yetenekler, silahlar, düşmanlar ve daha fazlasını oyuna ücretsiz olarak ekleyecek.
 
Kate Bishop, Marvel's Avengers için planlanan çıkış sonrası ücretsiz indirilebilir içerik karakterlerinden ilki. İkincisi ise Hawkeye ve 2021'in başlarında gelecek. Toplamda dört adet ücretsiz indirilebilir içerik karakteri planlanıyor. PlayStation kullanıcılarına bunlara ek olarak özel Spider-Man sunulacak.
 
Marvel's Avengers'ın oyuncu sayısı çıkışından bu yana çok büyük oranda düştü. Geliştirici ekip bu içeriklerle birlikte tekrar oyuncuları oyuna geri getirmeyi umuyor.
 
Kate Bishop'ın tanıtıldığı 9 dakikalık videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler