Keanu Reeves, John Wick Rolüne Ne Kadar Devam Edeceğini Açıkladı

02.09.2020 18:36 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2014 yılında yayınlanan Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick serisi, son zamanların aksiyon türü için en başarılı serilerinden biri.
 
Hayranlar da normal olarak Keanu Reeves'in bo role daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde OK! Magazine ile röportaj yapan Keanu Reeves, bu role daha ne kadar devam edeceğini açıkladı. 
 
Keanu Reeves'in söylediğine göre kendisi artık bu rolu oynayamayacak kadar yaşlanana kadar ya da hayranlar artık yeni filmi istemeyene kadar devam edecek. Bugün 56. yaşına giren Keanu Reeves'in bu rolü daha en az 6, 7 yıl oynayacağını sanırım söyleyebiliriz. yani John Wick 6 veya 7 serinin son filmi olabilir.
 
John Wick serisinin en son üçüncü filmi çıktı. Dördüncü filminin 27 Mayıs 2022'de yayınlanacak. John Wick 5'in de yapım aşamasında olduğu onaylanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler