Keanu Reeves, Matrix 4'ün Bir Aşk Hikayesi Olduğunu Söylüyor

18.09.2020 10:37 Özgür Eroğlu

 
Bilim kurgu dünyasının en önemli serilerinden biri olan The  Matrix'in dördüncü filmi bildiğiniz gibi şu sıralar yapım aşamasında. Filmin konusunun ne olacağı ve bunun gibi hikaye ayrıntıları henüz bilinmiyor.
 
Ancak geçtiğimiz saatlerde Keanu Reeves, konu ile ilgili bir şey açıkladı. Keanu Reeves'in filmin senaristi Lana Wachowski'nin mükemmel bir senaryo yazdığını ve The Matrix 4'ün bir aşk hikayesi olduğunu söyledi.
 
Ayrıca Keanu Reeves, hikayenin zaman çizelgesini de açıkladı. Söylentilerin doğru olmadığını yani filmin The Matrix'ten öncesini anlatmayacağını doğrularken, hikayenin Revolutions'tan sonra geçeceğini söyledi. 
 
Özellikle aşk hikayesi tanımlaması oldukça ilginç. The Matrix 4, 1 Nisan 2022'de vizyona girecek ve sanırım girdiğinde her şeyi öğreneceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler