Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek

16.04.2024 15:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Sonic karakterini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. İkonik bir yapıya sahip olan kirpi Sonic için hem oyun projeleri hem de film uyarlamaları gelmeye devam ediyor. Şimdi ise serinin yeni filmi Sonic 3'ten çeşitli detaylar ortaya çıkıyor.
 
Sonic 3 sene sonu geliyor
 
 
 
The Hollywood Reporter tarafından bildirilene göre John Wick ve Cyberpunk 2077 oyuncusu Keanu Reeves üçüncü filmde Shadow the Hedgehog'u seslendirecek. Haber, Paramount'un geçtiğimiz hafta CinemaCon etkinliği sırasında Sonic 3 görüntülerini ilk kez göstermesinin ardından geliyor. Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde Sonic 3'ün yönetmeni Jeff Fowler filmin çekimlerinin tamamlandığını açıkladı.
 
Bildiğiniz üzere Sonic için yayınlanan ikinci film, Amerika Birleşik Devletleri'nde tüm zamanların en yüksek hasılat yapan ikinci film olarak karşımıza çıkıyor. İlk sırada ise Super Mario Bros uyarlaması yer alıyor. Sonic Team'in patronu yaptığı açıklamayla beraber film üzerinde bir hayli fazla çalıştıklarını ve bu başarı için büyük emek sarf ettiklerini belirtiyor.
 
Sonic the Hedgehog 3, 20 Aralık 2024'te ilk etapta sinemalarda yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic the Hedgehog Platformlar: Mobil Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 5 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler