Keanu Reeves'in de Olduğu Matrix 4 Geliyor

22.08.2019 00:24 Özgür Eroğlu

 
Önce John Wick serisiyle kendini tekrar hatırlatan, ardından Cyberpunk'ın E3 sunumunda "You're breathtaking!" sözüyle insanların kalbini çok önceden kazanmış olan usta oyuncu Keanu Reeves birden bire tüm dünyanın konuştuğu bir aktör oldu. Efsanevi Matrix serisiyle tanınmış olan oyuncunun; bu ani popülerliğinden mi, yoksa çok önceden planlanan bir şey mi bilmiyoruz ama Matrix, dördüncü filmiyle geri geliyor! Carrie-Anne Moss ve Keanu Reeves'de oyuncu kadrosunda. Matrix 4'ün yönetmeni ve senaristi ise orijinal üçlemenin yönetmeni ve senaristi olan Lana Wachowski olacak.
 
Matrix'in ilk filmi 1999 senesinde, ikinci filimi Matrix Reloaded 2003 yılında, üçüncü filmi Matrix Revolutions ise 2003 yılında çıkmıştı. Özellikle ilk film, çoğu insanın en sevdiği filmlerden birisi. 
 
Peki bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Keanu Reeves'in ve Matrix isminin popülerliğinden mi yararlanılmaya çalışılıyor yoksa gerçekten güzel bir iş yapabilecekler mi?
 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler