Kediyi Kontrol Ettiğimiz Macera Oyunu Stray Çıkış Yaptı

19.07.2022 21:05 Mehmet Tandoğan

 
 
BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından bugün yayınlanan Stray, bir kedinin kontrolünü tamamen bize veriyor. Birçok kişi tarafından beklenen Stray bugün itibarıyla PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkışını yaptı. Oyun ayrıca PlayStation Plus kütüphanesinde mevcut.
 
Oyunun şu anda Steam'de 391 (yazı sırasında) kullanıcı oyu bulunuyor. Oyların çoğu olumlu yönde. Stray ayrıca şu anda 160 TL'den satışta. PS Store'da ise 259 TL'den satışta.
 
Stray, çürümekte olan bir siber şehrin neon ışıklarla aydınlanan dar sokaklarında ve tekinsiz semtlerin karanlık ortamlarında geçen bir üçüncü şahıs kedi macerası oyunu. Alçak yüksek demeden dört bir yanda dolaş, hiç beklemediğin tehlikelere karşı kendini hazırla ve aldırışsız droidler ve tehlikeli yaratıklarla dolu bu acımasız mekânın gizemlerini çöz.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1332010/Stray/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stray Platformlar: PC Geliştirici: BlueTwelve Studio Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler