Ken Levine: Move FPS Oyunlar İçin Daha Kullanışlı

Ken Levine ilk Bioshock'un başında bulunuyordu.
10.11.2011 23:42 Samet Konuksal


     Bioshock: Infinite için geçtiğimiz günlerde yeni bir Move aparatı gözükmüştü. Playstation 3'de Move destekleyen Bioshock: Infinite'in baş yapımcısı Ken Levine, Move hakkında konuştu.
 
     Ken Levine, Sony'nin hareket algılayıcı cihazı Playstation Move'un FPS oyunlar için daha kullanışlı olduğunu dile getirdi. Levine, "Stüdyoda oyunu yaparken Move ile de çalışıyoruz. Move'u kullandığımız sürece oyunu daha keyifli hale getirecek yeni özellikler keşfediyoruz. Şuan için Move güzel bir konumda fakat bazı yeniliklere daha ihtiyacı var. Ama bence Move, piyasadaki hareket algılayan cihazlar içinde FPS oyunlara en yatkın cihaz." şeklinde konuştu.
 
     Ayrıca Ken Levine, Bioshock: Infinite'den yeni medya içeriklerinin çok yakında geleceğinin de müjdesini verdi. Seriyi farklı bir atmosfere sokacak olan Bioshock: Infinite'in çıkış tarihi henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler