Kevin Conroy Başka Bir Arkham Oyunu Çıkmayacağını Söylüyor

11.09.2017 07:40 Gazali Çetinkaya

 
   Batman'i seslendiren kişi olan Kevin Conroy, Nashville'de gerçekleşen Wizard Comic Con etkinliği esnasında Arkham serisinin geleceği hakkında sorulan bir soruya yanıt verdi ve Kevin Conroy, başka bir Arkham oyunu için herhangi bir plan olmadığını belirtti. 
 
   Kevin Conroy,

"Başka bir tane daha yapmayacaklarına inanamıyorum, ancak yapmayacaklar. Şaşırtıcı değil mi? Bu oyunlardan tam anlamıyla milyarlarca dolar kazandılar, ancak hayır, başka bir oyun yapma planı yok. Üzgünüm."
 
   Rocksteady daha öncesinde yaptığı bir açıklamada da Batman: Arkham Knight'ın üçüncü ve son oyun olduğunu net bir biçimde belirtmişti.
 
   Bir ihtimal, söylentilerde olduğu gibi, Warner Bros. Interactive Entertainment'in kendi stüdyosu olan WB Games Montréal bağımsız bir Batman oyunu yapabilir. WB Games Montréal daha öncesinde Batman: Arkham Origins'i geliştirmişti ve oyunda Batman / Bruce Wayne karakterini Kevin Conroy seslendirmemişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler