Kilden Yapılma Bir Oyun Alanına Sahip Armikrog Eylül Ayına Ertelendi

20.08.2015 16:01 Ömür Gencer


       Kilden bir dünyaya sahip olan macera oyunu Armikrog'un 18 Ağustos'ta çıkması bekleniyordu. Geliştirici ekip Pencil Test Studios geçtiğimiz gün Armikrog'un ertelendiğini duyurdu.
 
        Oyunun yeni çıkış tarihi 8 Eylül. Geliştirici ekip bu erteleme hakkında şu açıklamayı yapıyor: "Bitiş çizgisine yaklaştıkça oyunda düzeltmek istediğimiz bazı detayları gördük. Bu hataların bazıları basit ayarlamalarla düzeltilebilecekken bazıları başlı başına bir hata hata düzeltme işlemi gerektiriyor."
 
       Armikrog'ta bizleri kilden oluşturulmuş ve stop-motion teknolojisi kullanarak hayata geçirilmiş bir oyun alanı bekliyor. Bu oyun alanında Tommynaut adlı karakterimizin bilmediği bir gezegende çıktığı maceraya tanıklık edeceğiz. Bu süreç boyunca karakterimizin görme engelli köpeği Beak-Beak de bize eşlik edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Armikrog Platformlar: PC Wii U PS4 Geliştirici: Pencil Test Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler