Kinect Adaptörü Xbox One X için Ücretsiz Olmayacak

11.10.2017 09:26 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft, Kinect adaptörünün Xbox One X için ücretsiz olmayacağını doğruladı.

   Geçtiğimiz sene Xbox One S çıktığında Kinect'i kullanabilmek için Kinect adaptörü gerekiyordu ve Microsoft Xbox One S alan orijinal Xbox One sahiplerine ücretsiz Kinect adaptörü vermişti. Ancak bu kampanya Xbox One X'te devam etmeyecek.
 
   Twitter üzerinden bir kullanıcın sorduğu "Microsoft, Xbox One S'te olduğu gibi Xbox One X için de ücretsiz Kinect adaptörü verecek mi?" sorusuna Xbox oyun pazarlama kısmının başında bulunan Aaron Greenberg olumsuz bir yanıt verdi: "Xbox One S'in çıkışından sonra geçen yıl bir süre ücretsiz adaptör sağlamıştık ancak o program sona erdi." 
 
   Orijinal Xbox One 2013 yılında Kinect 2.0 ile birlikte piyasaya çıkmıştı. Bir süre sonra Microsoft Kinect içermeyen Xbox One satmaya başladı ve bazı Kinect yazılımlarının desteğini sonlandırdı. Xbox One X için Kinect adaptörü Microsoft Store ve diğer elektronik satış mağazalarında $39.99 fiyat ile ulaşılabilir durumda.
 
   Xbox One X 7 Kasım'da $499 fiyat ile çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler