Kinect'i Çıplak Oynamanın Sonu

06.11.2010 23:26 Levent Polater

 
 

    Dikkat, dikkat! Kinect'i kullanırken aşırı rahat olmayalım, çünkü bu hınzır cihaz bizden izin istemeden bazı oyunlarda fotoğrafımızı çekiyor(muş). Evet Dance Central ve bunun gibi bir kaç oyun daha böyle bir sistem kullanıyor. Oynayan kişilerin fotoğrafını uygunsuz durumda olup olmadığınıza bakmazsızın çekiyor ve ilgili oyunun resmi sitelerinde bu fotoğraflar tanıtım amaçlı gözükebiliyor. Bunu nereden mi öğrendik? Dance Central'i çıplak oynarken çekilen ve uygunsuz fotoğraflarını nasıl sileceğini Dance Central forumlarında soran birinin feryatlarından! 

 
    Kinect, 4 Kasım'da çıktı, Amerikalılar boş durmuyor, 1 günde cihaz ile TV'lerini kırdılar, Dance Central'i de çıplak oynadılar. Bir rahat durun yahu :)
 
    Bu arada mağdur oyuncunun forumdaki başlığına buradan tıklayarak ulaşabilirsiniz. Birileri bu adama yardım etsin!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler