Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit

06.05.2024 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Deep Silver ve geliştiriciliğini Warhorse Studios'un üstlendiği Orta Çağ temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Kingdom Come: Deliverance II bildiğiniz üzere 18 Nisan tarihinde resmi olarak duyuruldu. Uzun bir videonun ardından hem gerçek aktörlerin yer aldığı hem de oyun sahnelerinin gösterildiği bir içerik bizlere sunuldu.
 
Kingdom Come: Deliverance 2 çok bekleniyor
 
 
 
Kingdom Come: Deliverance 2 devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanırken, oyun geliştiricisinin resmi Twitter hesabından çeşitli kesitler bizlere sunuluyor. Şimdi ise oyunun nasıl bir aksiyon sistemine sahip olacağını gösteren Twitter gönderisi karşımıza çıkıyor. Burada oyunun belli başlı temel savaş mekanikleri gösteriliyor ve ilk oyunu oynadıysanız elbette daha akıcı animasyonların olacağını doğrudan görebilirsiniz.
 
İlk oyun gerçekten de güzel bir atmosferi ve yapıyı bünyesinde barındırıyordu. Ancak savaş mekanikleri gerçekten de oyuncuları bezdiren bir yapıya sahipti. İkinci oyunda da aynı şekilde ilk oyunun üzerine inşa edilmiş bir yapının olduğundan bahsedebiliyor ve daha gelişmiş savaş sistemleriyle de karşılaşmak istiyoruz.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Kingdom Come: Deliverance 2, 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için piyasaya sürülecek. Kısa savaş sistemi videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler