Kingdom Come: Deliverance 36.5 Milyon Dolara Mal Olmuş

05.03.2018 20:01 Gazali Çetinkaya

 
   Warhorse Studios kreatif direktörü Daniel Vavra Forbes.cz ile gerçekleştirdiği bir röportaj esnasında Kingdom Come: Deliverance'ın maliyetini açıkladı.

   Belirtilene göre, oyunun toplam maliyeti 750 milyon crown yani yaklaşık olarak 36.5 milyon dolar tutmuş. Daniel Vavra pazarlama masraflarının da bütçeye dahil olduğunu söyledi ancak Kickstarter kampanyasından elde edilen 1.5 milyon doların dahil olup olmadığı konusunda bir açıklama yapmadı. 
 
   13 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapan Orta Çağ rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance ilk haftasından bir milyon kopya sattı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 1 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 4 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler