Kingdom Come: Deliverance ‘Band of Bastards’ DLC'si 5 Şubat'ta Çıkacak

23.01.2019 22:47 Gazali Çetinkaya

 
Warhorse Studios, Kingdom Come: Deliverance'ın üçüncü indirilebilir içeriği Band of Baştards'ın 5 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu ve teaser video yayınladı.
 
İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:


Kingdom Come: Deliverance’ın üçüncü DLC paketi çarpışmalara ve küçük görevlere odaklanmaktadır. Mülkleri eski düşmanları tarafından yağmalanan Sör Radzig, korkulan bir paralı asker grubunun lideri olan eski arkadaşı Rychwald’lı Kuno’dan yardım ister.

Rattay çevresindeki yollar hiç ama hiç güvenli olmadığı için Sör Radzig Kobyla, eski arkadaşı yoksul ama kurnaz Rychwald’lı Baron Kuno ve onun korkulan paralı asker grubundan yardım ister. Radzig, gruba bu bölgeden geçerken rehberlik yapması ve adamların sorun çıkarmaya yönelik dizginlenemez doğalarını kontrol altında tutması için Henry’yi gönderir. Bölgede devriye gezmeye çıkarlar ve kısa süre içinde, Radzig’in çok eski can düşmanlarının intikam almaya geldiklerini öğrenirler. Rakip gruplar arasında kaçınılmaz bir hesaplaşmayla sonuçlanan dişe diş bir savaş başlar.

Oynamak için ana oyun gereklidir. 
 
Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 34 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler