Kingdom Come: Deliverance Bir Milyon Kopya Sattı

22.02.2018 01:01 Gazali Çetinkaya

 
   Warhorse Studios CEO'su Martin Fryvaldsky'nin Çek sitesi Lupa'ya yaptığı açıklamaya göre, 13 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapan Orta Çağ rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance aşağı yukarı bir milyon kopya sattı.

   "Tüm platformları ve dağıtım kanallarını saydığımızda bir milyon civarında bir satış miktarına sahibiz." dedi Warhorse Studios CEO'su.
 
   Steamspy'ın verilerine göre, oyunun Steam versiyonu 450,000 adet civarında satmış. Geri kalan kısım da PlayStation Store, Xbox Store, GOG ve Microsoft Store'a ait. 
 
   Ayrıca Kingdom Come: Deliverance Steam'de "Mevcut oyuncu sayısına göre en iyi oyunlar" listesinde ilk beşe girmeyi başardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 11 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 31 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 52 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler