Kingdom Come: Deliverance Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz

06.09.2019 10:21 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Warhorse Studios, Kingdom Come: Deliverance'ın bu hafta sonu Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu.

Şu andan itibaren indirip 9 Eylül'e kadar oynayabilirsiniz.
 
Bununla birlikte oyun %50 indirime girdi. 9 Eylül'e kadar 50,00 TL yerine 25,00 TL'den satışta. Ayrıca Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, Kingdom Come: Deliverance Collection ve indirilebilir içerikler de ayrı ayrı indirimde.
 
Kingdom Come: Deliverance Kutsal Roma İmparatorluğu topraklarında destansı bir maceraya katılabileceğiniz hikâye odaklı, açık dünya bir rol yapma oyunu. Şubat 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler