Kingdom Come: Deliverance'a Hardcore Modu Eklendi, From the Ashes DLC'si için İlk Fragman Yayınlandı

27.06.2018 07:10 Gazali Çetinkaya

 
   Warhorse Studios, Kingdom Come: Deliverance'a hardcore modunun eklendiğini duyurdu.
   
   Hardcore modu Kingdom: Come: Deliverance'ı gerçek bir hayatta kalma rol yapma oyununa dönüştürüyor. Hardcore modunu aktif ettiğiniz zaman oyunun şu kısımlarında değişiklikler göreceksiniz:
 
– Kuzey, Güney, Doğu ve Batı yönleri artık pusulada görünmeyecek. Bu sebeple günün saatini ve güneşin nerede olduğunu kontrol ettiğinizden emin olun.
– Hardcore modunda sağlık ve stamina barı ekranda görünmüyor. Oyun içi görsel efektler sayesinde mevcut sağlık ve stamina seviyeniz ile alakalı uyarılırsınız.
– Yol işaretleri sadece onlara yaklaştığınız zaman gösterilir.
– Hardcore modunda hızlı seyahat yapmak yok.
– Otomatik kaydetme yok. Oyun sadece Saviour Schnapp içerken, kendi yatağında uyurken, bir hamam hizmeti için para ödeyerek ya da oyundan çıkarken kaydedilir.
– Yemek kaplarından bir şeyler yemek sağlığın açısında pek iyi sonuçlar doğurmayabilir. Sağlığını arttırmanın en iyi yolu uyumaktır. Yiyecek ve şifa iksirlerinin etki etmesi biraz zaman alır.
– Hardcore modunda savaş çok daha gerçekçi. Strike'ların daha gerçekçi bir etkisi var ve kaliteli bir zırh giymeden tecrübeli bir savaşçı ile savaşa girmek ölümcül bir sonuç doğurur.
– Tüccarlar malların için sana daha az para öder ve ödüller de genel olarak daha düşük olur. Tamir malzemeleri ise daha masraflıdır. 
 
   Hardcore modunun yanı sıra 1.6 güncellemesi yayınlandı. Tutorial kısmını devre dışı bırakma bu güncelleme ile eklenen özellikler arasında. Bunun dışında yeni Perk'ler ve birçok hata düzeltmesi bulunuyor. Güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

   Warhorse Studios ayrıca Kingdom Come: Deliverance'ın yeni indirilebilir içeriği From the Ashes için ilk fragmanı yayınladı. From the Ashes Temmuz'da çıkacak.
 

Kingdom Come: Deliverance’ın ilk DLC paketi ile tamamen yeni bir macera türüne şahit olacaksın! Sıfırdan bir köy inşa etme ve yeni bir yerleşim yeri kurmanın nasıl bir duygu olduğunu bizzat deneyimleme fırsatına sahipsin. Yeni atanmış bir kral temsilcisi olarak hangi yapıların inşa edileceğine ve kimlerin köye kabul edileceğine karar vermeli ve ayrıca köylüler arasında yaşanan sorunları da çözmelisin. Her yapı özgün ve kendi geliştirmelerine, malzeme ve iş gücü ihtiyaçlarına sahip olduğu için bazı zorlayıcı kararlar vermek zorunda kalacaksın. Bir kral temsilcisi olmak kolay iş değildir, ama yine de yoğun bir günün ardından biraz eğlenme fırsatı bulunabilir. Yeni atlardan birine atlayıp bir gezintiye çık, yerel handa deneyimli oyunculara karşı biraz zar at, çarpışma meydanında yetenekli rakiplere karşı yeteneklerini test et veya konforlu bir şekilde döşediğin evinde dinlen.

 
   From the Ashes fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler