Kingdom Come: Deliverance'a Türkçe Dil Desteği Eklendi

09.03.2018 21:55 Gazali Çetinkaya

 
   Warhorse Studios, Orta Çağ rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance'ın versiyon 1.3 güncellemesini bugün itibariyle PC için yayınladı ve bu güncelleme ile birlikte oyunun PC versiyonuna resmi Türkçe dil desteği eklendi.

   Mağaza sayfasında da belirtildiği üzere PC kullanıcıları şu anda itibaren Kingdom Come: Deliverance'ı Türkçe altyazılı olarak oynayabilirler.

   Versiyon 1.3 güncellemesi birkaç gün içinde oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları için de yayınlanacak. Türkçe dil desteğinin konsollara gelip gelmeyeceği o zaman belli olacak. Güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler