Kingdom Come: Deliverance'ın Mod Desteği Neredeyse Hazır

26.08.2019 14:58 Özgür Eroğlu

 
Warhorse Studios'un geliştirdiği rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance'ın mod desteği sonunda geliyor. Ancak konsollar için değil maalesef. Warhorse Studios'un çalışanı olan Tobias Stolz-Zwilling konu hakkında Gamepressure'a konuştu.
 
"Mod desteği şu anda yaptığımız en son şey, Kingdom Come Deliverance için bırakmak istediğimiz en son şey. Şu anda, insanların kendi eşyalarını yapabilmesi için modlama araçları üzerinde çalışıyoruz. Steam Workshop zaten çalışıyor, ancak yalnızca kendi görevinizi yazabileceğiniz araçlarla. Bunu zekice serbest bırakmak için bir çıkış yolu düşünüyoruz."
 
Kingdom Come: Deliverance 13 Şubat 2018'de piyasaya sürülmüştü. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Mafia, Mafia 2, Operation Flashpoint ve ArmA gibi yapımlarda çalışmış bir ekibin oluşturduğu Çek yapımcı Warhorse, Orta Çağ atmosferinde geçen ve gerçekçi öğelerle süslenmiş bir RPG oyunuyla karşımızda. Yapımın sloganı "Dungeons and No Dragons" oyunun gerçekçiliğine yapılmış bir atıf.
 
Kutsal Roma İmparatorluğu topraklarında destansı bir maceraya katılabileceğin hikâye odaklı, açık dünya bir rol yapma oyunudur. İstilacılarla savaş, yenilikçi görevlere çık, etkili kararlar ver ve ailenin intikamını al. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler