Kingdom Come'da Her Hareketiniz Hesaplanıyor

Oyunun dövüş sahneleri de eğlenceli olacak gibi
23.01.2014 09:10 Alkan Adakaner


     Warhorse tarafından geliştirilen Kingdom Come: Deliverance adlı aksiyon-rpg oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun yaratıcı yönetmeni Dan Vávra dövüş sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.
 
     Oyunda özel animasyonlar kullanmadıklarını ve her şeyin işlemci tarafından hesaplandığını söyleyen yetkili, örneğin karakterimiz bir şeye vurduğunda veya bir şeyle etkileşime girdiğinde herşeyin hesaplandığını söylüyor. Yani diğer oyunlardaki önceden hazırlanmış animasyonlar Kingdom Come'da bulunmayacak. Dan Vávra bu konuda şöyle bir örnek veriyor.
    
    "Örneğin, bir duvarın yanında duruyorsunuz, kılıcınızı savurduğunuzda duvara sürtecek ve yavaşlayacak; düşmana vurduğunuzda darbenizin etkisi azalacak. Bu gibi ayrıntıları yapabilmek bir yıldan uzun zamanımızı aldı, bu tür şeyler şimdiki nesilde (Xbox 360, PS3) mümkün değildi. Bu sistemi geliştirmek çok çok zor."
 
    Kingdom Come: Deliverance'ın Kickstarter kampanyasının da başarılı gittiğini belirtelim. Kampanyanın tamamlanmasına 28 gün var, ama şimdiden 300.000 sterlinlik bağış isteğinin 200.000 sterlini toplanmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler