Kingdom Come'dan Bir Saatlik Oynanış Videosu

19.02.2014 00:45 Samet Konuksal


    İçerisinde oldukça önemli yapımcıların bulunduğu Warhorse Studios'un bağımsız geliştirdiği oyun Kingdom Come: Deliverance, başarılı bir Kickstarter kampanyasıyla hayat bulmuştu. Oyunun yapımcı ekibi, gün içerisinde yaptıkları bir canlı yayın ile birlikte bir saatlik oynanış videosunu gözler önüne serdi.
 
    Oyunun aşağıdan görebileceğiniz videosu, aslında yarım senelik bir sürümden alınma. Warhorse Studios oyunun tanıtımını bu sürüm üzerinden yapıyor çünkü en stabil hâlde olan sürüm buymuş. Ancak yine de basına ve yayıncılara gösterilen sürüm eski olduğundan çoğu animasyon yeni hâlinde değil ve CryEngine'ın gücü de tam olarak kullanılamıyor. Bunlara ek olarak oyunun bu sürümde karakter animasyonları Motion Capture teknolojisi kullanılmadan oluşturulmuş. Yani bu konuda da bir eksiklik var.
 
    Tüm bu eksikliklere rağmen oyun, ara sahnelerin haricinde gayet etkileyici duruyor. Ara sahnelerde ise genel anlamda animasyonlardan kaynaklanan bir farklılık göze çarpıyor. Oyunun ilk görevlerinin işlendiği oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler