Kingdom Hearts 3'te Kinect Desteği Olabilir

09.07.2013 08:18 Alkan Adakaner


    Square Enix'in Playstation 4'ün yanı sıra Xbox One için de duyurduğu Kingdom Hearts 3 ilk defa Microsoft'un bir konsolu için piyasaya çıkacak. Square Enix oyunun Xbox One sürümüne özel yenilikler de eklemek istiyor.
 
     Tetsuya Nomura'nın açıklamalarına göre Kingdom Hearts 3'ün Xbox One sürümünde Kinect'in sesli komut desteği sunulabilir. Geliştiriciler Kinect'in özelliklerinin oyunda nasıl kullanılabileceğini düşünüyorlarmış. Buna karşın henüz netleşmiş bir durum yok.
 
    Donald ve Goofy'i sesli komut desteği ile kontrol edebilmenin güzel bir düşünce olduğunu söyleyen Tetsuya Nomura bakalım oyunu Kinect desteği ile piyasaya çıkaracak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler