Kingdom Hearts III 80 Saatten Fazla İçerik Sunacak

29.07.2018 22:14 Gazali Çetinkaya

 
Kingdom Hearts serisinin uzun zamandır beklenen yeni oyunu oyuncuları epey bir oyalayacak.

Geek.com'un yayınladığı röportaja göre, Kingdom Hearts III'ün ana hikayesi 40 - 50 saat civarında sürecekken mini oyunlarla birlikte oyunculara toplamda 80 saatten fazla bir içerik sunulacak.
 
"Ana hikayeye ek olarak, oyuncular birkaç mini oyun için sabırsızlanabilir. Bunlardan birisi Ratatouille'den Remy ile bir aşçılık oyunu. Bu mini oyunda dünyanın çeşitli yerlerinden gizli içerikler bulmalı ve bunları yeni tarifler oluşturmak için kullanmalısınız."
 
"1930 ve 40'lı yılların Mickey çizgi filmlerine dayanan 20 farklı eski usul Tiger Toys/Game & Watch tarzı 2D side scrolling oyunları da var. Gummi geminizi (oyundaki dünyalara seyahat etmek için kullanılır) kurmak kendi başına bir mini oyun. Eğer kritik yolda kalırsanız Kingdom Hearts III yaklaşık 40-50 saat sürecek. Mini oyunlar ile birlikte oyuncular 80+ saatlik içerik bekleyebilir."
 
Kingdom Hearts III 29 Ocak 2019'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 7 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler