Kingdom Hearts III E3 2018 Pirates of the Caribbean Fragmanı

12.06.2018 05:04 Gazali Çetinkaya

 
 
   Square Enix, Sony Interactive Entertainment'ın E3 2018 basın konferansında Kingdom Hearts III için yeni bir fragman yayınladı ve bu fragman ile birlikte Pirates of the Caribbean (Karayip Korsanları) dünyasının Kingdom Hearts III'e dahil olacağı doğrulandı.
 

İyimserliğin ve dostluğun gücü sayesinde Sora, Donald ve Goofy hem eski hem de yeni ikonik Disney Pixar karakterleriyle güçlerini birleştirerek büyük zorlukların üstesinden geliyor ve dünyalarını tehdit eden karanlığa karşı mücadele ediyor.

Disney ve Pixar Dünyalarında Macera – Disney evrenine yayılan bir maceraya çıkın: Heartless istilasından korumak için Disney-Pixar dünyalarına yolculuğa çıkıp Toy Story, Big Hero 6, Tangled, Hercules ve diğerlerindeki kahramanlarla arkadaş olun ve onlara katılın.

Keyblade'lerin gücünü açığa çıkarın – Güçlü Keyblade şimdi yeni saldırılar, hareketler ve animasyonlarla ek biçimlere dönüşebiliyor. Oyuncular birden çok Keyblade taşıyabilir ve farklı temalı Keyblade'ler ile saldırıları birleştirebilirler.

Sihirli bir dünyanın içine girin – Heartless'la savaşmak için görsel anlamda muhteşem, güçlü büyüler yapın. Disney-Pixar arkadaşlarınızı ziyaret edin ve onlarla iş birliği yaparak desteklerini alın. Tümüyle yeni "Çekim Unsurlarını" kullanarak luna parktan esinlenilen çekim unsurlarını çağırıp mücadelenin yönünü değiştirin.

 
   Kingdom Hearts III 25 Ocak 2019'da Japonya ve Asya'da, 29 Ocak 2019'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 ile Xbox One için çıkacak.
 
   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler