Kingdom Hearts III PS4 Pro Limitli Sürüm Paketi Kuzey Amerika ve Avrupa için de Duyuruldu

14.12.2018 17:54 Gazali Çetinkaya

 
 
E3 2018'de Japonya için duyurulan Kingdom Hearts III PlayStation 4 Pro limitli sürüm paketi Avrupa ve Kuzey Amerika için de duyuruldu.
 
Paket, oyunun çıkış tarihiyle aynı gün 29 Ocak 2019'da, $399.99 USD (TESF) / $499.99 CAD (TESF) fiyattan satışa sunulacak. İçeriği şu şekilde: 1TB Kingdom Hearts temalı PlayStation 4 Pro sistemi, Kingdom Hearts temalı DualShock 4 kontrolcüsü, Kingdom Hearts III Blu-ray diski ve PlayStation 4'e özel dijital içeriklere (PlayStation 4 teması ve Midnight Blue Keyblade) erişim. Kuzey Amerika'da Kingdom Hearts III kopyası standart sürüm olarak gelecekken, Avrupa'da Deluxe sürüm olarak gelecek. Deluxe sürümde ekstradan Sora rozeti, SteelBook ve ciltli sanat kitabı bulunuyor.
 
Paket Amerika Birleşik Devletleri'nde Gamestop'a Kanada'da EB Games'e özel olacak. Avrupa için özel bir perakendeci açıklanmadı. Aynı şekilde Avrupa için tavsiye edilen satış fiyatı bilgisi de verilmedi.
 
Kingdom Hearts III 25 Ocak 2019'da Japonya'da ve Asya'da; 29 Ocak 2019'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.   
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler