Kingdom Hearts III ve Final Fantasy VII Remake için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

19.02.2017 00:16 Gazali Çetinkaya

   Square Enix, MAGIC (Monaco Anime Game International Conferences) 2017 esnasında Final Fantasy VII Remake için iki adet ve Kingdom Hearts III için de bir adet yeni ekran görüntüsü paylaştı.
 
   İlk ekran görüntüsü Final Fantasy VII Remake'ten ve savaş sisteminden bir kesit. Oyun yönetmeni Tetsuya Nomura bu görsel üzerine "Savaş sistemine çok fazla dikkat ettim ve kesintisiz olarak gerçekleşecek." dedi. Ayrıca Nomura el bombalarında birçok problem yaşadıklarını ve oyunda müttefiklerin el bombalarından etkilenmeyeceğini belirtti. 
 
 
   Final Fantasy VII Remake için paylaşılan bir diğer ekran görüntüsünde ise oyunun ilk boss'unu görüyoruz. Nomura bu görsel üzerine ise "İşte oyundaki ilk boss. Bu Scorpion ve sahne kısmen yok edilebilir. Üzgünüm, bir video göstermek istedim ancak şirket reddetti. Menülerin son hali kesin değil, başka bir fırsatta daha çok konuşacağım."  dedi.
 
 
   Ve son olarak Kingdom Hearts III için paylaşılan ekran görüntüsü. 
 
 
   Final Fantasy VII Remake ilk olarak PlayStation 4 için çıkış yapacak. Çıkış tarihi ise henüz açıklanmış değil. Kingdom Hearts III PlayStatation 4 ile Xbox One sistemleri için geliştiriliyor. Oyunun bir çıkış tarihi yok. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler