Kingdom Hearts: Melody of Memory 13 Kasım'da Çıkacak

26.08.2020 17:23 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, ritim tabanlı aksiyon oyunu Kingdom Hearts: Melody of Memory için çıkış tarihi verdi.

11 Kasım'da Japonya'da, 13 Kasım'da Batıda PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak.

Xbox Store'da 400,00 TL ve Nintendo eShop'ta $59.99 fiyattan ön siparişe açıldı.

Oyun hakkında:
 

Kingdom Hearts'ın müziklerini hiç olmadığı gibi deneyimleyin! Melody of Memory 20+ karaktere, 140+ müziğe ve çevrimiçi çok oyunculu karşılaşma moduna sahip. Kingdom Hearts serisinin müziklerini ve anılarını keşfedin!

Kingdom Hearts serisinden tanıdık yüzlerle oynayın. Disney karakterleri arasından bazı konuk karakterler de yardım eli uzatmak için size katılacak.

Kingdom Hearts serisi ve Disney şarkılarından oluşan toplamda 140'tan fazla parça ile muazzam müzik çeşitliliğinin tadını çıkarın. Çok sayıda unutulmaz şarkı ve ritim tabanlı aksiyon mekanikleriyle kaçırılmayacak bir müzik yolculuğuna çıkın!
 
Yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts: Melody of Memory Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Andrew G. Schneider Tür: Ritim Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler