Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor

21.05.2024 11:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix, Kingdom Hearts serisinin oyunlarını Steam platformuna getirmeye hazırlanıyor. Bu oyunlar arasında Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue ve Kingdom Hearts III + Re Mind bulunuyor.
 
Oyunlar şu anda Epic Games platformunda yer alıyor 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre seri içerisinde yer alan oyunlar 13 Haziran tarihinde Steam platformuna gelmeyi bekliyor. Her bir oyunu ayrı ayrı bir şekilde satın alabiliyor veya Kingdom Hearts Integrum Masterpiece koleksiyonu kapsamında toplu bir şekilde elde edebiliyorsunuz. Bu tamamen sizin seçiminize bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.
 
Her bir oyun şu anda PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store PC için mevcut durumda. Ayrıca bulut sürümü Switch platformunda yer alıyor. Son olarak serinin tema şarkısı “Simple and Clean”in Hikaru Utada tarafından yeni kaydedilmiş bir versiyonunu içeren bir fragman, 21 Mayıs yani bugün Türkiye saati ile 18.00'de yayınlanacak.
 
Steam'e gelecek sürümler 
 
- Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX
- Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
- Kingdom Hearts III + Re Mind
- Kingdom Hearts Integrum Masterpiece (Yukarıdaki oyunları içeren paket) 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Overwatch 2 İçin 6v6 Maçlar Yakında Gelebilir: İşte Detaylar 26 Temmuz Fallout 4'ün DLC Boyutundaki London Modu Sonunda Çıktı! 26 Temmuz Dragon Age: The Veilguard, Steam'de EA Uygulaması Gerektirmeyecek 26 Temmuz Dark and Darker Mobile Oynadık: İşte İlk Deneyimlerimiz! 26 Temmuz Marvel’s Wolverine'den 2 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 26 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler