Kingdom Under Fire: The Crusaders 2020'nin İlk Çeyreğinde PC'ye Geliyor

31.01.2020 09:09 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Blueside, Kingdom Under Fire: The Crusaders'ın PC'ye geleceğini duyurdu. 2020'nin ilk çeyreğinde Steam üzerinden çıkışını gerçekleştirecek.
 
Gerçek zamanlı strateji ve üçüncü şahıs aksiyon türlerini birleştiren Kingdom Under Fire: The Crusaders ilk olarak Ekim 2004'te orijinal Xbox için çıkmıştı.
 
PC versiyonu tam kontrolcü desteği ve klavye-fare modu, geniş ekran yüksek çözünürlük desteği gibi klasik özellikler sunacak. Blueside genel olarak oyunun ilk çıktığında oyunculara yaşattığı deneyimi yansıtacak bir PC portu yaptıklarını belirtiyor. 
 
Blueside ayrıca geçtiğimiz aylarda devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu ve gerçek zamanlı strateji türlerini birleştiren Kingdom Under Fire II'yi de Batıya getirmişti. 
 
Kingdom Under Fire: The Crusaders PC duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Under Fire: The Crusaders Platformlar: PC Geliştirici: Blueside Dağıtıcısı: Blueside Tür: RTS / Aksiyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler